Agjinaret: 20-25min - Vaj ulliri, kripe, piper
Asparaget: 7 -13min - Vaj ulliri, lekura limoni
Mashurkat: 4-7min - Vaj ulliri, lekure limoni, fara susami
Panxhari: 30 - 35min - Trumze
Gjethet e panxharit: 7-10min - Vaj ulliri
Brokoli, e gjithe lulja: 8 - 12min - Vaj ulliri, leng limoni, fara kungulli
Laker Brukseli, e plote: 8 - 15 - Trumze te fresket
Karrota te prera: 7 - 10min - Mjalte me kanelle dhe xhinxher
Lule laker: 5-10min - Leng limoni
Presh: 5- 8min - Salce vinegret
Bamje: 6 - 8min - Leng limoni, majdanoz te fresket, qepe te njoma te kaluara ne vale
Bizele: 2 - 4min - Erza te njoma ose leng limoni
Patate: 8 - 12min - Majdanoz ose rozmarine ose koper te njome
Spinaq, gjethe te plota: 3 - 5min - Vaj ulliri, hudher, fara susami
Kungull I verdhe: 7 - 10min - Mjalte, leng limoni dhe rozmarine
Patate e embel e prere ne kubuike: 8 - 12min - Mjalte dhe leng limoni
Kunguj jeshil te prere: 5 - 8min - Vaj ulliri, leng limoni, erza te njoma
Asparaget: 7 -13min - Vaj ulliri, lekura limoni
Mashurkat: 4-7min - Vaj ulliri, lekure limoni, fara susami
Panxhari: 30 - 35min - Trumze
Gjethet e panxharit: 7-10min - Vaj ulliri
Brokoli, e gjithe lulja: 8 - 12min - Vaj ulliri, leng limoni, fara kungulli
Laker Brukseli, e plote: 8 - 15 - Trumze te fresket
Karrota te prera: 7 - 10min - Mjalte me kanelle dhe xhinxher
Lule laker: 5-10min - Leng limoni
Presh: 5- 8min - Salce vinegret
Bamje: 6 - 8min - Leng limoni, majdanoz te fresket, qepe te njoma te kaluara ne vale
Bizele: 2 - 4min - Erza te njoma ose leng limoni
Patate: 8 - 12min - Majdanoz ose rozmarine ose koper te njome
Spinaq, gjethe te plota: 3 - 5min - Vaj ulliri, hudher, fara susami
Kungull I verdhe: 7 - 10min - Mjalte, leng limoni dhe rozmarine
Patate e embel e prere ne kubuike: 8 - 12min - Mjalte dhe leng limoni
Kunguj jeshil te prere: 5 - 8min - Vaj ulliri, leng limoni, erza te njoma
Comments
Post a Comment