Perberesit :
leng pule300 gr patate
100 gr presh
2 thelpinj hudher
2 limone sipas deshire
1 qepe
1 qepe e njome
1 luge kos sipas deshires
1 luge gjalpe
110 ml vaj ulliri
1 arre moskat
kripe, piper
Pergatitja :
Pastrojme e qerojme patatet, preshte qepet hudhrat dhe patatet presim ne kube, ndersa qepet dhe hudhrat i grijme holle.Ne tenxhere ku kemi hedhur vajin e ullirit shtojme qepet, preshte hudhrat, te cilat i kaurdisim.Sa pa marre ngjyre hedhim edhe patatet.Vazhdojme ti skuqim edhe per pak min, sa perberesit te marrin shijen e njerit-tjetrit.Ne fund shtojme lengun e pules, kripen, piperin arren moskat dhe e ziejme supen per 45 min.E kalojme ne multi, ku shtojmeedhe lengun e limoneve dhe kosin.JU BEFTE MIRE!!!
Comments
Post a Comment