Kjo është një recetë e cila e sjell pastën caneloni më të shijshme se asnjëherë. Kombinimi i përbërësve të sugjeruar do t’ua përmirësojnë ditën…
300 gr mish i grirë
100 gr kërpudha porçini (të prera hollë)
50 gr djathë Gorgonxola
100 gr djathë kaçkavall
50 ml pana (qumësht pana)
200 ml qumësht
100 gr rukola
vaj ulliri
Shtojmë dhe rukolën, djathin blu (gorgonxola), kaçkavallin.
I përziejmë dhe i lëmë për 3 minuta. shtojmë më pas panën dhe pas pak e heqim nga zjarri.
Menjëherë mbushim caneloni-t.
I vendosim në tavë, u hedhim qumështin sipër dhe i fiusim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.
Përbërësit:
1 pako makarona(makarona kaneloni)300 gr mish i grirë
100 gr kërpudha porçini (të prera hollë)
50 gr djathë Gorgonxola
100 gr djathë kaçkavall
50 ml pana (qumësht pana)
200 ml qumësht
100 gr rukola
vaj ulliri
Përgatitja:
Në tigan hedhim mishin me kërpudha dhe i kavardisim në pak vaj ulliri.Shtojmë dhe rukolën, djathin blu (gorgonxola), kaçkavallin.
I përziejmë dhe i lëmë për 3 minuta. shtojmë më pas panën dhe pas pak e heqim nga zjarri.
Menjëherë mbushim caneloni-t.
I vendosim në tavë, u hedhim qumështin sipër dhe i fiusim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.
Comments
Post a Comment